Úchyl nainštaloval na toaletu skrytú kameru, okrem turistov zachytila aj jeho samotného

Polícia pracuje na identifikácii potenciálnych obetí muža obvineného z video voyeurizmu a pokusu o držanie materiálu na zneužívanie detí za údajnú inštaláciu skrytej kamery na verejných toaletách.

31.05.2023 06:00
debata
Video
Natáčanie filmu Ostrov skomplikovala jedovatá stonožka, ktorá pohrýzla rekvizitárku / Zdroj: TV Pravda

Divízia FBI v San Juane sa zaoberá prípadom, ktorý sa udial na lodi Royal Caribbean. Kamera bola údajne nainštalovaná na výletnej lodi Harmony of the Seas počas sedemdňovej plavby.

Jeremy Froias nastúpil na Harmony of the Seas v Miami a údajne nainštaloval skrytú Wi-Fi kameru na verejnej toalete na hornej palube lode medzi simulátorom surfovania a barom, odhalilo trestné oznámenie.

O niekoľko dní si skrytú kameru všimol iný cestujúci a nahlásil to posádke Harmony. Pracovníci bezpečnostnej služby prehľadali toaletu a našli a zaistili skryté zariadenie.

márnica, mŕtvola Čítajte viac Výletná loď držala mŕtvolu v chladničke na nápoje, našli ju v pokročilom štádiu rozkladu

Podľa trestného oznámenia našli pracovníci bezpečnostnej služby Micro SD kartu s niekoľkohodi­novými video súbormi.

A ako Froiasa identifikovali? Začiatok videa na kamere údajne zobrazuje práve páchateľa, ako schováva kameru a nastavuje uhol zaostrenia na toaletu, potom pripojí kameru k telefónu pomocou Wi-Fi a opustí kúpeľňu.

FBI zverejnila výzvu, aby sa našli potenciálne obete. Vyšetrovatelia uviedli, že na zázname je viac ako 150 osôb, vrátane najmenej 40 maloletých, ktorí použili toaletu alebo sa prezliekali do plaviek či z nich.

výletná loď, Symphony od the Seas, Čítajte viac Najväčšia výletná loď sveta vyplávala na more: 230 000 ton zábavy pre 9 000 ľudí Venezuela, Halloween Čítajte viac Inšpirovaní Rusmi? Do autoritárskej exotiky sa odvážili už aj Nemci, na výletnej lodi priplávali po 15 rokoch
debata chyba
Viac na túto tému: #výletná loď #skrytá kamera