Letná obrázková súťaž: Poznáte Slovensko? 1. kolo

Počas letných prázdnin budeme každý týždeň uverejňovať fotografiu jedného zaujímavého miesta na Slovensku. Od pondelka do piatku budeme fotografiu postupne odhaľovať tak, aby ste mohli ľahšie spoznať miesto, ktoré sa na obrázku nachádza.

06.07.2021 10:38
debata (1)
topolcianky mala3

Prvý týždeň súťaže vás pozývame na miesto, ktoré rád navštevoval Tomáš Garrique Masaryk. Pravidelne tam trávil dva letné mesiace. Oddychoval i pracoval v koženom kresle, ktoré je dnes už súčasťou expozície. Okrem tohto pamätného kresla vás v tejto Národnej kultúrnej pamiatke očaria najkrajšie a najvzácnejšie historické kusy nábytku, porcelánu a hodín na území Slovenska.
Uhádnete, kde sa nachádzame?

Odpoveď zašlite formou SMS na číslo 6667 v tvare: PRAVDA (medzera) VÁŠ TIP (medzera) najneskôr do nedele 11. júla do 23:59 hod. Výhercu budeme kontaktovať telefonicky. Cena spätnej SMS je 1,00 € s DPH. Službu technicky zabezpečuje A SMS, s. r. o.

Poznate Slovensko_do_clanku

Čím skôr v týždni pošlete SMS so správnou odpoveďou, tým viac SMS vám zaradíme do žrebovania o skvelé ceny v hodnote viac ako 9 000 EUR. Každý týždeň v stredu uverejníme až 5 šťastlivcov z predchádzajúceho týždňa a v záverečnom kole budeme žrebovať zo všetkých zapojených SMS súťažiacich. Ceny sú lákavé, preto neváhajte a zapojte sa do súťaže.

Štatút súťaže „Poznáte Slovensko?“

Toto všetko môžete vyhrať

V tomto kole hráte o ceny v hodnote 170 €

Fotogaléria
+2
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Leto s Pravdou #Poznáte Slovensko?