Letná obrázková súťaž: Poznáte Slovensko? 2. kolo

Počas letných prázdnin budeme každý týždeň uverejňovať fotografiu jedného zaujímavého miesta na Slovensku. Od pondelka do piatku budeme fotografiu postupne odhaľovať tak, aby ste mohli ľahšie spoznať miesto, ktoré sa na obrázku nachádza.

12.07.2021 00:00
debata (1)
telgart maly

Počas hospodárskej krízy v 30. tych rokoch 20. teho storočia sa na tejto jedinečnej stavbe podieľalo až 7 000 ľudí. Boli to muži i ženy, najmä obyvatelia priľahlých obcí. Dnes je to obľúbené miesto fotografov i turistov.
Uhádnete, aká stavba sa nachádza na fotografii?

Odpoveď zašlite formou SMS na číslo 6667 v tvare: PRAVDA (medzera) VÁŠ TIP (medzera) najneskôr do nedele 18. júla do 23:59 hod. Výhercu budeme kontaktovať telefonicky. Cena spätnej SMS je 1,00 € s DPH. Službu technicky zabezpečuje A SMS, s. r. o.

Čím skôr v týždni pošlete SMS so správnou odpoveďou, tým viac SMS vám zaradíme do žrebovania o skvelé ceny v hodnote viac ako 9 000 EUR. Každý týždeň v stredu uverejníme až 5 šťastlivcov z predchádzajúceho týždňa a v záverečnom kole budeme žrebovať zo všetkých zapojených SMS súťažiacich. Ceny sú lákavé, preto neváhajte a zapojte sa do súťaže.

Vyhodnotenie 1. kola

Prvý týždeň súťaže sme vás pozvali na miesto, ktoré rád navštevoval Tomáš Garrique Masaryk. Pravidelne tam trávil letné mesiace. Oddychoval i pracoval v koženom kresle, ktoré je dnes už súčasťou expozície. Okrem tohto pamätného kresla vás v tejto Národnej kultúrnej pamiatke očaria najkrajšie a najvzácnejšie historické kusy nábytku, porcelánu a hodín na území Slovenska.

topolcianky mala3

Správna odpoveď znela: Kaštieľ Topoľčianky. Z množstva správnych odpovedí sa usmialo šťastie na týchto 5 súťažiacich, ktorí sa môžu tešiť na tieto výhry:

Miriam R. z Bratislavy – JOY elektrický gril Delimano
Boris B. z Bratislavy – knižná publikácia „Sedem chutí piva“
Anna Ch. z Lehoty – odšťavovač beko
Miroslav B. z Trenčína – ručný mixér beko
Jozef P. z Košíc – poukážku na nákup v sieti predajní La Donuteria

Ak ste sa nenašli medzi výhercami, nevzdávajte to a zapojte sa do druhého kola našej súťaže. Navyše v záverečnom žrebovaní zo všetkých odpovedí máte šancu vyhrať atraktívne ceny.

Štatút súťaže „Poznáte Slovensko?“

Toto sú ceny druhého kola

V druhom kole hate o ceny vo výške až 170€!

Fotogaléria
+3
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Leto s Pravdou #Poznáte Slovensko?