Letná obrázková súťaž: Poznáte Slovensko? 4. kolo

Počas letných prázdnin budeme každý týždeň uverejňovať fotografiu jedného zaujímavého miesta na Slovensku. Od pondelka do piatku budeme fotografiu postupne odhaľovať tak, aby ste mohli ľahšie spoznať miesto, ktoré sa na obrázku nachádza.

19.07.2021 11:09
debata
smolenice male

Zámok zachytený na fotografii je najmladší na Slovensku. Nazýva sa tiež „rozprávkový“, nakoľko je obľúbený najmä u filmárov. Natáčali sa tu rozprávky O liečivej vode 2020 a Zázračný nos 2016.
Ktorá stavba sa skrýva na obrázku?

Odpoveď zašlite formou SMS na číslo 6667 v tvare: PRAVDA (medzera) VÁŠ TIP (medzera) najneskôr do nedele 1. augusta do 23:59 hod. Výhercu budeme kontaktovať telefonicky. Cena spätnej SMS je 1,00 € s DPH. Službu technicky zabezpečuje A SMS, s. r. o.

2

Čím skôr v týždni pošlete SMS so správnou odpoveďou, tým viac SMS vám zaradíme do žrebovania o skvelé ceny v hodnote viac ako 9 000 EUR. Každý týždeň v stredu uverejníme až 5 šťastlivcov z predchádzajúceho týždňa a v záverečnom kole budeme žrebovať zo všetkých zapojených SMS súťažiacich. Ceny sú lákavé, preto neváhajte a zapojte sa do súťaže.

foto vyhry letna sutaz
Vyhodnotenie 3. kola
BA mala
Tretí týždeň súťaže sme hľadali názov monumentálnej stavby, ktorá je jedinečná svojou pozlátenou korunou ležiacou na vankúši. Z množstva správnych odpovedí, ktoré jednoznačne potvrdili, že ide o Dóm sv. Martina v Bratislave sme vyžrebovali týchto 5 výhercov, ktorým posielame nasledovné ceny:

Ján B., Rusovce – poukaz do Slovakia ring na jazdu vlastným vozidlom
Gabriela B., Žilina – knižnú publikáciu Sedem chutí piva
Angelika C., Štefanov – mixér beko
Viera K., Holíč – rýchlovarnú kanvicu beko
Daniela V., Galanta – poukaz do sladkej prevádzky La Donuteria

Ak ste sa nenašli medzi výhercami, nevzdávajte to a zapojte sa do štvrtého kola našej súťaže. Navyše v záverečnom žrebovaní zo všetkých odpovedí máte šancu vyhrať atraktívne ceny.

Štatút súťaže „Poznáte Slovensko?“

Toto sú výhry 4. kola

V štvrtom kole hráte o ceny vo výške až 180€!

Fotogaléria
+3
debata chyba
Viac na túto tému: #Leto s Pravdou #Poznáte Slovensko?