Letná obrázková súťaž: Poznáte Slovensko? 5. kolo

Počas letných prázdnin budeme každý týždeň uverejňovať fotografiu jedného zaujímavého miesta na Slovensku. Od pondelka do piatku budeme fotografiu postupne odhaľovať tak, aby ste mohli ľahšie spoznať miesto, ktoré sa na obrázku nachádza.

02.08.2021 06:36
debata (1)
cicmany mala

Obec, ktorej názov budeme hľadať tento týždeň je najjužnejšou a zároveň najvyššie položenou obcou v žilinskom okrese. Jej názov má vraj indoeurópsky základ a v preklade znamenal „usadlosť vo vrchoch“.
Uhádnete, o akú obec sa jedná?

Odpoveď zašlite formou SMS na číslo 6667 v tvare: PRAVDA (medzera) VÁŠ TIP (medzera) najneskôr do nedele 8. augusta do 23:59 hod. Výhercu budeme kontaktovať telefonicky. Cena spätnej SMS je 1,00 € s DPH. Službu technicky zabezpečuje A SMS, s. r. o.

Čím skôr v týždni pošlete SMS so správnou odpoveďou, tým viac SMS vám zaradíme do žrebovania o skvelé ceny v hodnote viac ako 9 000 EUR. Každý týždeň v stredu uverejníme až 5 šťastlivcov z predchádzajúceho týždňa a v záverečnom kole budeme žrebovať zo všetkých zapojených SMS súťažiacich. Ceny sú lákavé, preto neváhajte a zapojte sa do súťaže.

foto vyhry letna sutaz
Vyhodnotenie 4. kola

Minulý týždeň sme vás zobrali na najmladší zámok, ktorý tiež s obľubou nazývame ako rozprávkový. Kto poslal odpoveď, že sa jedná o Smolenický zámok, bol zaradený do žrebovania.

smolenice male

Tentokrát sa šťastie usmialo na týchto súťažiacich:
Irenu B. z Čakanoviec – vyhráva čítanie na leto Odvážny bojko
Anku B. z Gerlachova – posielame odšťavovač na citrusy JOY Delimano
Adelu H zo Zelenča – môže sa tešiť na kozmetický balíček Vita Coco
Stanislava K. z Považskej Bystrice – posielame hriankovač beko
Eriku K. z Bratislavy – pochutná si na donutkoch v sladkej La Donuterii

Ak ste sa nenašli medzi výhercami, nevzdávajte to a zapojte sa do piateho kola našej súťaže. Navyše v záverečnom žrebovaní zo všetkých odpovedí máte šancu vyhrať atraktívne ceny.

Štatút súťaže „Poznáte Slovensko?“

Toto všetko môžete vyhrať

V tomto kole hráte o ceny v hodnote 170 €

Fotogaléria
+2
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Leto s Pravdou #Poznáte Slovensko?