Letná obrázková súťaž: Poznáte Slovensko? 8. kolo

Využite možnosť zapojiť sa do posledného kola súťaže. Aj tento týždeň uverejníme fotografiu jedného zaujímavého miesta na Slovensku. Od pondelka do piatku budeme fotografiu postupne odhaľovať tak, aby ste mohli ľahšie spoznať miesto, ktoré sa na obrázku nachádza.

23.08.2021 00:00
debata
cachtice

Zrúcanina tohto tajomného hradu vás ohúri vzhľadom i temnými legendami o krutej grófke, ktorá sa vyžívala vo vraždení a mučení mladých dievčat.
Poznáte názov tohto hradu?

Odpoveď zašlite formou SMS na číslo 6667 v tvare: PRAVDA (medzera) VÁŠ TIP (medzera) najneskôr do nedele 29. augusta do 23:59 hod. Výhercu budeme kontaktovať telefonicky. Cena spätnej SMS je 1,00 € s DPH. Službu technicky zabezpečuje A SMS, s. r. o.

Poznate Slovensko 8kolo obdlznik

Čím skôr v týždni pošlete SMS so správnou odpoveďou, tým viac SMS vám zaradíme do žrebovania o skvelé ceny v hodnote viac ako 9 000 EUR. Každý týždeň v stredu uverejníme až 5 šťastlivcov z predchádzajúceho týždňa a v záverečnom kole budeme žrebovať zo všetkých zapojených SMS súťažiacich. Ceny sú lákavé, preto neváhajte a zapojte sa do súťaže.

vyhry 8kolo
foto vyhry letna sutaz
Vyhodnotenie 7. kola
levoca

V 7. kole sme hľadali názov mesta, v ktorom sa nachádza chrám jedinečný 18 metrov vysokým gotickým oltárom z lipového dreva. Správnou odpoveďou bola Levoča a vyžrebovaní títo výhercovia:
Július N., Vlčany – vyhráva Slovakia ring jazdu na vlastnom vozidle
Jana P., Soblahov – knihu Sedem chutí piva
Ľubomír R., Nové Mesto nad Váhom – mixér beko
Štefan K., Hencovce – rýchlovarnú kavicu beko
Katarína S., Trnava – poukážku do sladkej La Donuteria

Výhercom srdečne blahoželáme a ak ste sa nenašli medzi výhercami, nevzdávajte to a zapojte sa do posledného kola našej súťaže. Navyše v záverečnom žrebovaní zo všetkých odpovedí máte šancu vyhrať atraktívne ceny.

Štatút súťaže „Poznáte Slovensko?“

debata chyba
Viac na túto tému: #Leto s Pravdou #Poznáte Slovensko?