SMS správa vám môže ušetriť tisícky eur

Nezáleží, či cestujete na lyžovačku do zahraničia alebo do hôr na Slovensku, či ste mladý alebo už máte po 70-tke. Nie je potrebné lámať si hlavu nad tým, aké poistenie si vybrať, ak sa chystáte oddychovať na pláži, snowboardovať alebo vykonávať rizikové športy. Union poisťovňa, a. s, vám od 1. februára 2013 ponúka nové, ešte lepšie cestovné poistenie cez SMS.

08.02.2013 08:15
Perex 480x360
debata

„SMS poistenie od poisťovne Union oslavuje tohto roku už svoje 6. narodeniny. Od jeho spustenia sa stalo obľúbeným spôsobom poistenia, ktoré doteraz využilo viac ako 100 000 cesto­vateľov. Pri tejto príležitosti sa naša poisťovňa rozhodla ponúknuť ešte lepšie podmienky v poistení cez SMS,“ hovorí o novom SMS poistení Marek Kopča, riaditeľ priameho predaja Union poisťovne, a. s.

Rýchle a spoľahlivé poistenie pre cestovateľov doma aj v zahraničí

Pri ceste do zahraničia si môžete uzavrieť dva typy poistení:

• typ „A“: poistenie liečebných nákladov v zahraničí s non-stop asistenčnými službami a poistným krytím až 250 000 EUR, ktoré slúži na krytie nákladov spojených s ošetrením, liečbou či hospitalizáciou v cudzine

• typ „B“: komplexné cestovné poistenie do zahraničia, ktoré obsahuje navyše aj užitočné poistenie batožiny, zodpovednosti za škodu,** úrazové poistenie** a poistenie nákladov na pomoc v prípade záchrannej akcie v horách

Ak cestujete po Slovensku, máte tiež na výber:

• typ „C“: poistenie nákladov na zásah Horskej záchrannej služby (HZS) s poistným krytím až 20 000 EUR, ktoré slúži na úhradu technických nákladov pri záchrannej akcii HZS v slovenských ho­rách

• typ „D“: komplexné tuzemské cestovné a horské poistenie, ktoré okrem poistenia nákladov na zásah HZS obsahuje navyše aj poistenie batožiny, zodpovednosti za škodu a úrazové poistenie

SMS poistenie má množstvo ďalších výhod

Nové SMS poistenie od Union poisťovne prináša množstvo ďalších výhod:

Ideálne riešenie pre športovcov aj bežných turistov: už si nemusíte lámať hlavu nad tým, akú rizikovú skupinu si máte zvoliť. Nové SMS poistenie automaticky kryje následky udalostí, ktoré nastanú nielen pri bežných turistických aktivitách, ale aj pri rekreačných, zimných a rizikových športoch!

Rozsiahla územná platnosť: nech cestujete kamkoľvek, poistenie liečebných nákladov a komplexné cestovné poistenie do zahraničia platí na celom svete. Tuzemské cestovné poistenie a poistenie nákladov na zásah HZS platí na území celého Slovenska, resp. v horských oblastiach, v ktorých pôsobí HZS.

Žiadne vekové obmedzenia: poistenie cez SMS od Union poisťovne môžete pohodlne a rýchlo uzatvoriť pre dieťa, dospelú osobu, aj osobu staršiu ako 70 rokov.

Okamžitá platnosť: vyrazili ste už na cestu a zistili ste, že ste sa zabudli poistiť? Žiadny problém! Poistenie do zahraničia platí už do 2 hodín od uzatvorenia. Poistenie pre Slovensko je platné okamžite po jeho uzatvorení!

Férová cena: Poistenie liečebných nákladov v zahraničí spolu s asistenčnými službami, ktoré platí na celom svete a je vhodné pre turistov aj športovcov, si uzatvoríte za 1,95 EUR na deň. Za poistenie nákladov na zásah HZS zaplatíte 0,70 EUR na deň. Pri uzatváraní poistenia z územia Slovenskej republiky neplatíte okrem ceny poistenia nič navyše. Samotná platba poistenia prebehne automatickým znížením kreditu z vašej SIM karty, alebo poistenie uhradíte v bežnej mesačnej faktúre od vášho mobilného operátora

Ako si môžete uzatvoriť SMS poistenie

Jednoducho! Stačí poslať SMS správu na číslo 6655 v tvare:

Tvar: Meno Priezvisko RodnéČíslo DátumOd DátumDo TypPoistenia Napr.: Martin Šikovný 8008266378 06­022013 08022013 B

Po doručení sumárnej správy stačí poistenie potvrdiť opätovným zaslaním rodného čísla poisťovanej osoby na číslo 6655. Ak sa vám to zdá zložité, pošlite prázdnu SMS na číslo 6655 a my vám bezplatne pošleme návod, ako si poistenie cez SMS uzatvoriť. Ešte jednoduchšie si SMS poistenie uzatvoríte cez mobilné aplikácie Union poisťovne.

Detailné podmienky a viac informácií o novom SMS poistení nájdete na www.union.sk a linke zákazníckeho centra na čísle 0850 111 211.

Šťastnú cestu Vám želá Union poisťovňa, a.s.

debata chyba