Milovníci Twilightu sa konečne môžu vyspať v Bellinej posteli. Možno príde aj upír

Gabriela Sabová, Pravda | 14.08.2019 07:00
Kristen Stewart a Robert Pattinson Foto:
Herečka Kristen Stewart a jej partner Robert Pattinson vo filme Twilight sága: Úsvit - časť 1.
Dojímavý príbeh nepravdepodobnej lásky krehkej smrteľníčky a temného upíra opantal pred niekoľkými rokmi srdcia (nie len) mladých žien po celom svete.

Milióny dievčat si predstavovali, aké by to bolo, volať sa Bella Swan, presťahovať sa do cudzieho mesta, nastúpiť do novej školy a stretnúť uhrančivého fešáka, ktorý je výnimočný v každom smere a má oči len pre ňu.

Odteraz fanúšičky nemusia ostávať už len pri rojčení. Môžu sa ubytovať priamo v dome hlavnej hrdinky, vojsť do jej izby, kde sa toho toľko stalo, vyskúšať si jej posteľ, kde noc čo noc snívala o svojom upírovi…

V ponuke portálu Airbnb, ktorý spája majiteľov bytov a domov, s turistami, ktorí nechcú bývať v hoteli, ale preferujú súkromie, sa objavil dom, kde sa nakrúcala séria filmov o láske, píše Nypost.com.

Hoci dej ságy bol zasadený do mestečka Forks v americkom štáte Washington, Bellin dom sa v skutočnosti nachádza v Saint Helens, v štáte Oregon, asi 50 kilometrov severne od Portlandu, píše Travelandleisu­re.com.

Sympatický biely dom pochádza z 30. rokov 20. storočia a má päť spální, v ktorých sa môže ubytovať až 10 hostí.

Asi kvôli väčšej autenticite umiestnili majitelia do izieb kartónové podobizne hlavných postáv v životnej veľkosti – nájde sa tu Bella aj jej verný, no neúspešný obdivovateľ, vlkodlak Jacob.

Čo však vzhľadom na obsah Twilightu prekvapí – chýba tu najslávnejší upír Edward Cullen – majitelia zrejme viac fandili láske dievčiny s vlčím mužom…

Hoci sa v oregonskom domčeku nakrúcala len prvá časť minisérie (v ostatných už plnili úlohu Bellinho príbytku štúdiové kulisy), má svoje čaro a príbeh. Ten si fanúšikovia môžu do poslednej kvapky (krvi) vychutnať za 300 dolárov (295 eur) za noc.

People.com

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ