David Beckham sa stane hotelierom. Ako to bude u neho vyzerať?

Gabriela Sabová, Pravda | 23.11.2019 07:00
PSG, Real Madrid Foto: ,
David Beckham. Ilustračné foto.
Bývalý anglický futbalista, model, podnikateľ a zároveň jedna z najznámejších tvárí sveta sa rozhodol rozbehnúť nový biznis. Štyridsaťštyriročný Beckham otvorí na budúci rok hotel s londýnskou tematikou v exotickom Macau.

Ambiciózny projekt ponúkne hosťom apartmány, ktoré vlastnoručne navrhol sám Beckham. Hotel The Londoner Macao bude mať podľa slávneho futbalistu dokonalé služby. Ako povedal pre magazín Travel+Leisure, sám v hoteloch veľmi oceňuje drobnosti, ktoré dotvárajú celok a robia pobyt nezabudnuteľným: napríklad keď si čašník zapamätá, akú kávu má rád a aké noviny si ráno chce prečítať.

Celý hotel bude dýchať atmosférou Londýna, Beckhamovho rodného mesta, ktorú chce do Macaa preniesť. Ukrývať sa bude nenápadne v nábytku a dekoráciách, ale bude zreteľná aj úplne očividne v známych čiernych taxíkoch pred vchodom či v zmenšeninách slávnych ulíc ako Bond Street či Savile Row vnútri hotela.

Gastronomickú stránku, ktorá bude predstavovať to najlepšie z britskej kuchyne, dostane na starosť Beckhamov priateľ, svetoznámy kuchár Gordon Ramsay.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Londoner Macao (@the_londoner_macao),

Commercialinte­riordesign.com

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ