Vranov rozsvieti vianočný strom na Mikuláša, pripraví aj jarmok

Mesto Vranov nad Topľou a Mestský dom kultúry vo Vranove nad Topľou pripravujú slávnostné rozsvietenie vianočného stromčeka. To sa uskutoční v stredu 6. decembra o 16:30 pred AOC s Mikulášom a rozprávkovou kapelou Ohnivý kutač.

06.12.2023 08:00
debata

V stredu 6. a vo štvrtok 7. decembra sa zároveň v meste Vranov n/Topľou uskutoční v poradí už 27. Zimný jarmok. Jeho organizácia si vyžiada aj dopravné obmedzenia.

Ako v tejto súvislosti informovala hovorkyňa mesta Vranov n/Topľou Eva Fedorňáková, jarmočné stánky budú umiestnené už tradične na uliciach Janka Kráľa od obchodného domu Roil po Dubčekovu ulicu, na Dubčekovej ulici v úseku od Štefánikovej ulice po objekt Hasičskej a záchrannej služby a na Kalinčiakovej ulici v úseku od Dubčekovej ulice po Okresný súd vo Vranove nad Topľou.

Premávka v týchto miestach bude podľa Fedorňákovej uzavretá od utorka 5. decembra od 16:00 do štvrtka 7. decembra do 20:00.

„Trasa obchádzky vedie z Duklianskych hrdinov cez Námestie slobody, po Štefánikovej ulici a Dlhú ulicu, kruhový objazd, Bernolákovu ulicu a späť na Duklianskych hrdinov,“ konkretizovala hovorkyňa mesta.

debata chyba
Viac na túto tému: #Vranov nad Topľou #vianočný strom