David Beckham sa stane hotelierom. Ako to bude u neho vyzerať?

Bývalý anglický futbalista, model, podnikateľ a zároveň jedna z najznámejších tvárí sveta sa rozhodol rozbehnúť nový biznis. Štyridsaťštyriročný Beckham otvorí na budúci rok hotel s londýnskou tematikou v exotickom Macau.

23.11.2019 07:00
PSG, Real Madrid Foto: ,
David Beckham. Ilustračné foto.
debata

Ambiciózny projekt ponúkne hosťom apartmány, ktoré vlastnoručne navrhol sám Beckham. Hotel The Londoner Macao bude mať podľa slávneho futbalistu dokonalé služby. Ako povedal pre magazín Travel+Leisure, sám v hoteloch veľmi oceňuje drobnosti, ktoré dotvárajú celok a robia pobyt nezabudnuteľným: napríklad keď si čašník zapamätá, akú kávu má rád a aké noviny si ráno chce prečítať.

Celý hotel bude dýchať atmosférou Londýna, Beckhamovho rodného mesta, ktorú chce do Macaa preniesť. Ukrývať sa bude nenápadne v nábytku a dekoráciách, ale bude zreteľná aj úplne očividne v známych čiernych taxíkoch pred vchodom či v zmenšeninách slávnych ulíc ako Bond Street či Savile Row vnútri hotela.

Gastronomickú stránku, ktorá bude predstavovať to najlepšie z britskej kuchyne, dostane na starosť Beckhamov priateľ, svetoznámy kuchár Gordon Ramsay.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Londoner Macao (@the_londoner_macao),

Commercialinte­riordesign.com

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #David Beckham #hotel