Ako sa spí na matraci za 180 000? A ako vyzerá konzultácia so spánkovým expertom?

Hotel Lotte New York Palace je známy ako luxusné ubytovanie so všetkým vybavením, na aké si hostia len spomenú a aké by mohli potrebovať (aj na aké si ani nespomenú, ani aké dokonca vôbec nepotrebujú).

08.03.2020 07:00
debata

Vďaka novému partnerstvu so švédskou spoločnosťou Hästens, ktorá vyrába luxusné matrace a postele, však hotel ponúka svojim klientom vybavenie, o ktorom ani nesnívali.

V novembri hotel predstavil svoj apartmán Ultimate Sleep Suite s kráľovou posteľou Vividus od spoločnosti Hästens, s matracom za 200 000 dolárov (180 000 eur).

Hostia v izbe nájdu aj farebne zladené doplnky vrátane županov, spacích masiek a posteľnej bielizne, ako aj pyžamy a papúč rovnakej značky. Firma svoje matrace pokladá za majstrovské diela, každý vraj vyrába z najlepších prírodných materiálov ako konský vlas, ľan, vlna, bavlna. Výroba jedného kusu trvá aj 45 dní a podieľa sa na ňom deväť remeselníkov.

Nie len samotná posteľ, ale celý apartmán ponúkne svojim nájomníkom pocit dokonalého luxusu. Táto obrovská hotelová jednotka pozostáva z troch spální, priestrannej obývačky s jedálňou pre šesť osôb, otvorenej kuchyne, knižnice.

Samozrejmosťou je veľká kúpeľňa s presklenými sprchami, z ktorých je unikátny výhľad na veľkomesto dole.

Pri objednaní tohto apartmánu získajú hostia aj konzultácie so spánkovým odborníkom, ktorý im podľa preferencií odporučí správny typ vankúša, presne „na mieru“ navrhne, koľko hodín oddychu by si mali dopriať pre optimálnu relaxáciu organizmu, určí ideálnu nočnú teplotu v spálni…

Luxurytravelad­visor.com; Travelandleisu­re.com

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hotel #New York #matrac