Títo stevardi sa poriadne odviazali: Tu sú 3 najvtipnejšie videá z lietadiel, ktoré rozosmiali už milióny

Všetci poznáme "cvičenie" pred vzletom lietadla, keď nám letušky musia povedať a najmä ukázať, čo treba urobiť v prípade nebezpečenstva: kde sú núdzové východy, ako si nasadiť kyslíkovú masku a vestu, že na palube neslobodno fajčiť... A treba priznať, že väčšina pasažierov ich už ani nesleduje. To však nie je tento prípad.

23.11.2022 06:00
debata

Niektoré letušky a stewardi sa rozhodli predsa len prilákať pozornosť publika a treba im uznať, že to robia skvele. Namiesto nudných naučených pohybov zapojili do „školenia“ fantáziu a herecký talent a pobavení cestujúci si ich dokonca natáčali na mobily. Tak sa skvelé vtipné videá dostali aj mimo lietadiel a dostáva sa im nie len vnútrolietadlovej, ale aj niekoľkotisícovej internetovej pozornosti.

Tu sú niektoré z najviac pozeraných a zdieľaných videí na internete.

Toto je Mike McAdam a je to jednoznačne najvtipnejší stevard všetkých čias. Videá, kde predvádza bezpečnostné zásady na palube, videli milióny ľudí:

NEPOUZ Split Čítajte viac Žralok zabíjal v Chorvátsku naposledy v '74. Jadran je aj dnes plný predátorov, asi 300 ich je len pri Splite lietadlo, GreatFlyer, Wizzair, Skiathos Čítajte viac Video zachytilo šialené pristávanie lietadla nad hlavami turistov: Jedného minul podvozok len o chlp lietadlo, obloha, doprava, mraky, letisko Čítajte viac Žena strávila 5 hodín zamknutá na WC lietadla kvôli pozitívnemu COVID testu, video zavesila na TikTok čočík Čítajte viac Video z najväčšieho podzemného vojenského komplexu: Čech sa dostal do tajnej atómovej základne

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #lietadlo #lietanie #letušky