Malá morská víla si otvorila dúhovú kaviareň: Vstup len v rybom chvoste

Kedysi si ich námorníci mýlili s tuleňmi či delfínmi, keď sa mihali vo vlnách, no dnes je nad slnko jasnejšie, že bájne sirény, teda morské panny, skutočne vábia svojím neodolateľným spevom námorníkov, aby im skočili do mokrého náručia.

08.10.2017 07:00
debata

Príspevok, ktorý zdieľa UWASA (@uwasalabo),

Koniec-koncov, príbeh jednej z nich, Ariel, vyrozprával aj samotný Hans Christian Andersen. Spoly ryby a spoly ženy si od vtedy získali veľa sympatií a mnoho dievčat sníva, že sa raz zapoja do ich ladného tanca.

Andersen by však bol zrejme mimoriadne prekvapený, keby zistil, kam až fanúšikovia jeho morskej víly zašli. Milovníčky šupín, slanej vody a romantických príbehov sú však spokojné.

Príspevok, ktorý zdieľa Alisa Muangkham (@alis_ann),

Kaviareň morských panien splní všetky ich tajné sny a aspoň na chvíľu ich prenesie do sveta Ariel (aj keď ona sama nevedela celkom oceniť svoj úžasný život a kvôli stroskotanému princovi sa stala obyčajnou dvojnohou smrteľníčkou).

Vo vlani otvorenom Mermaid Island Cafe v thajskom meste Pathum Thani, blízko Bangkoku, sa pri dezerte a kávičke cítia návštevníci ako v podvodnom paláci vládcu morí.

Príspevok, ktorý zdieľa(@estherksz),

Príspevok, ktorý zdieľa WE | TELL | DIFFERENCE (@bangkokbackpackers),

Celému priestoru vládne tyrkysová farba, ktorá evokuje morské hlbiny, doplnená, ako inak, ružovou – veď takmer celú klientelu tvoria mladé dievčatá.

Ani menu kaviarne sa nevychyľuje z daného kurzu – ružové a modré kokteily, vílie koláčiky, zákusky v tvare lastúry s perlou či dúhové wafle s pastelovou zmrzlinou dokonale zapadajú do fantastického konceptu.

Príspevok, ktorý zdieľa UnionMall fl.1 No.1K-16 & AB16 (@class_of93),

Nadšené návštevníčky však najviac nadchne chvost, ktorý im kaviareň pri vstupe zapožičia. Už sa len doplaziť k stolíku a spraviť tak veľa selfíčok, koľko sa len stihne počas konzumácie dúhových jedál.

Zdroj: Thailand.trip­canvas.co; Omgfacts.com; Cosmopolitan.com; Teenvogue.com; Bustle.com

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ariel #Malá morská víla