ZOO Bratislava pripravila cez jarné prázdniny 42 komentovaných kŕmení

Zoologická záhrada (ZOO) Bratislava pripravila počas jarných prázdnin pre návštevníkov až 42 komentovaných kŕmení viac ako 20 druhov zvierat. Ako informuje hovorkyňa ZOO Alexandra Ritterová, v termíne od 2. do 10. marca sú v programe komentovaných kŕmení pre návštevníkov pripravené aj viaceré novinky. Od marca sa tiež predlžujú otváracie hodiny ZOO.

29.02.2024 11:00
debata

„ZOO Bratislava ponúka zaujímavý program komentovaných kŕmení zvierat sprevádzaných skúsenými chovateľmi. Pri prechádzke po ZOO sa dozviete množstvo zaujímavých informácií o exotických i domestikovaných živočíchoch," priblížila hovorkyňa.

Novinkou sú komentované kŕmenia vtákov, pribudli ary zelené a krkavec čierny. Návštevníci sa viac dozvedia aj o kengurách červených, antilopách oryxoch arabských či sitatungách západných.

Počas jarných prázdnin sa budú komentované kŕmenia konať aj pri medveďovi hnedom, žirafách Rotschildovych, zebrách Chapmanovych, surikatách vlnkavých či dikdikoch Kirkovych. Prehľad komentovaných kŕmení je zverejnený na stránke ZOO.

Od 1. marca sa tiež menia otváracie hodiny, areál ZOO bude otvorený až do 18:00, pričom posledný vstup bude o 17:00.

debata chyba
Viac na túto tému: #ZOO Bratislava