Pokračovanie článku: Mafiánske praktiky? Turistky zažalovali plážový bar za účet 600 eur za 2 drinky a meze

Web zdesených hostí a ďalšie šokujúce účty

Pláž Platis Gialos je známa svojimi luxusnými a drahými hotelmi a reštauráciami a treba povedať, že o tejto oblasti sa šíria aj správy spotrebiteľov o podvodoch.

Jedna nedávna recenzia baru DK Oyster hovorí: „Dotieravý čašník vás oklame, aby ste zaplatili vyšší účet… a zastraší vás, aby ste ho zaplatili“. Ďalšia recenzia uvádza: „Účet bol viac ako 400 eur za pár nechutných nápojov“.

Aj v roku 2019 zostal iný americký turista šokovaný po tom, čo mu v tej istej reštaurácii predložili účet v hodnote 836 eur za kalamáre a pivá.

Oscillo dovolenka 1 Čítajte viac Rebríček: Toto sú najobľúbenejšie dovolenkové destinácie Slovákov. Aj vaše?

V máji americká turistka Cheryl Lamphere pre Daily Mail povedala, že jej a jej priateľkám bolo účtovaných vyše 1 500 eur za dve hlavné jedlá, šalát a chlieb – pričom personál reštaurácie strojnásobil veľkosť porcií a uviedol, že inzerované ceny jedla boli za kilogram.

Aj v tomto prípade nasledovalo po šoku zo sumy zastrašovanie personálom. Šesť žien hrozivo obkľúčilo niekoľko mužov oblečených v čiernom, ktorí ich zablokovali a zabránili im v odchode, kým sumu neuhradia.

Na internete sa dokonca objavila webová stránka, ktorá turistov varuje pred týmto barom – DKOysterScam.com, kde predchádzajúci hostia opisujú svoje zážitky z reštaurácie.

Mnohí sa zhodujú, že „čašníci sú vyškolení, aby na vás tlačili, aby ste si objednali“ a že menu „uvádza cenu za gram čo mätie turistov“.

Rovinj, cyklistka, bicykel, Chorvátsko Čítajte viac Čo môžete očakávať počas tohtoročnej dovolenky v Chorvátsku? Takto bude vyzerať vaša cesta Santorini, pláž Čítajte viac Milovaný grécky ostrov má novú atrakciu - unikátny hotel v tvare priesvitnej bubliny

© Autorské práva vyhradené

52 debata chyba
Viac na túto tému: #Grécko #účet #pláž #bar #Mykonos #zastrašovanie