Inst@inšpirácia: Tieto čarovné miesta na Kysuciach pozná len hŕstka, tu je 5 tipov na výlety od domácich

Pár hodín či pár dní - na Kysuciach budete mať čo obdivovať a objavovať počas rýchleho výletu, ale aj keď sa sem vyberiete na dlhšie. Tu niekoľko tipov na zaujímavé miesta v tomto rázovitom kraji priamo od Kysučanov.

11.08.2022 06:00
debata

Klára Blažeková, ktorá pozná región na severozápade Slovenska ako vlastnú dlaň a na Instagrame vedie regionálnu stránku Kysucké chodníčky, vám dá zopár nápadov, kam vyraziť.

Kysuce sa pýšia nielen krásnou prírodou, každá dedina či mesto má svoje dominanty. Niektoré sú každému známe, iné pozná len hŕstka ľudí, píše na svojom profile.

Vyberte sa k zvonička u Pantokov alebo navštívte výnimočný buk na Svrčinovci alebo si užite výhľady z rozhľadne Kamenité.

Ak máte radi byvakovanie, zamierte k útulniam v Oščadnici, v ktorých môžete zadarmo prespať v lode prírody.

Zvonička u Pantokov - Zvonička sa nachádza v...
Rozhľadňa Kamenité - Rozhľadňu poznáme aj pod...
+5Buk na Svrčinovci - Tento buk je nielenže...

Viac tipov nájdete v galérii a na Instagrame kysuce_.

Lucca, Taliansko Čítajte viac Inst@inšpirácia: Fotograf Ľudo vám ukáže toskánske mesto krajšie ako Pisa NEPOUZ, Rím, Čítajte viac Inst@inšpirácia: Profíci riešia zisky, on naplno fotí. Toto sú podľa Ľuda dve top mestá Dánsko, Kodaň, lode, člny, NEST1 NEPOUZI Čítajte viac Toto sú najbezpečnejšie mestá: Tvrdé kritériá zrodili nové hviezdy NEPOUZIVAT! instagram, Kysuce, Veterný mlyn v Korni u Šulcov Čítajte viac Inst@inšpirácia: Päť tipov na zimné výlety po čarovných kysuckých chodníčkoch

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #Kysuce