Nový McDonald's otvorili uprostred poľa a bez elektriny: Komu vlastne chcú servírovať burgre?

McDonald's je sieť azda najznámejších reštaurácií s rýchlym občerstvením, ich prevádzky sú vždy umiestnené "po ruke", teda na rušných námestiach alebo križovatkách či diaľničných uzloch. Reťazec pôsobí vo viac ako 100 krajinách a územiach.

02.01.2024 06:00
debata (2)
@thumbs.up.canuck McDiesel fumes #mcdonalds #crazy ♬ original sound - thumbs.up.canuck

Prevažnú väčšinu z 36 000 reštau­rácií nájdeme v obývaných oblastiach, no nedávno otvorená prevádzka potvrdzuje opak. Jej umiestnenie je všetko len nie štandardné – leží doslova uprostred ničoho, na kanadskom vidieku.

McDonald's ofi­ciálne otvoril nový obchod na 8075 Avenue Marcel-Villeneuve v Saint-François, Laval, Quebec.

Napriek tomu, že nová reštaurácia je otvorená ešte len niekoľko dní, už sa stala virálnou vďaka videu na sociálnej sieti TikTok, ktoré nahral @thumbs.up.canuck.

Keď TikToker zistil, kde sa McDonald's nachád­za, zostal úplne zmätený a s ním aj jeho sledovatelia. „Je doslova uprostred poľa, obklopená farmou a ešte tam nie je zavedená ani elektrina. Prevádzkujú to celé na generátore! To je šialené!“ napísal o najnovšej reštaurácii.

Video si na TikTok-u pozreli desiatky tisíc zadivených ľudí a – ako to už býva – objavilo sa okolo neho množstvo konšpiračných teórií.

Ľudia posmešne písali, že v kancelárii McDonald's Canada Corporate musia vedieť niečo, čo ostatní nevedia. Inak by to podivné umiestnenie nedávalo žiadnu logiku.

Možno bude o dva roky úplne obklopená domami a je to celé skvelý strategický plán, napísal jeden sledovateľ. Možno sa všetky okolité farmy chystajú kúpiť a predať developerom, dodal druhý.

NEPOUZ, Catania, Taliansko Čítajte viac Dve eurá za prekrojenie chleba, 60 za kávu s výhľadom: Príbehy z talianskych dovoleniek dvíhajú tlak práca, brigáda, reštaurácia, kuchyňa, kuchár, varenie, Čítajte viac Najlepšiu reštauráciu sveta po škandáloch zatvoria. Dôvod? Začala platiť zamestnancov dovolenka, leto, letná dovolenka, rodina, bazén, kúpanie, plávanie, cestovanie, exotika, mama, otec, deti, slnko, teplo, oddych, relax Čítajte viac Smutná predikcia: Dovolenkári o pár rokov prestanú cestovať do Grécka, Talianska či Španielska Šibenik, Chorvátsko, katedrála sv. Jakuba Čítajte viac Chorvátsko zverejnilo čísla: Ako narástli po vstupe do Schengenu ceny a počty turistov?
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Mc Donald´s