Thomas Puskailer si Slovensko obľúbil - a toto mesto najviac

Speváka a muzikálového herca Thomasa Puskailera si mnoho ľudí pamätá zo speváckej súťaže aj pre jeho netradičný prízvuk. V lete uviedol svoj duet s Evou Mázikovou Som tvoj, dnes prezradil, ktoré miesto na Slovensko mu prirástlo k srdcu najviac.

06.10.2013 06:00
trencianske teplice chlapec-leta Foto:
Po pešej zóne v Trenčianskych Tepliciach sa rád prechádza aj Thomas Puskailer.
debata

„Milujem kúpele Trenčianske Teplice, ktoré patria k najstarším a najnavštevovanejším kúpeľom na Slovensku,“ prezradil spevák a muzikálový herec. Obľúbil si najmä vynikajúcu sírnu termálnu vodu a učarovala mu aj romantická poloha kúpeľov.

Ideálny relax

„Pre mňa aj moju manželku je pobyt v Trenčianskych Tepliciach vždy úžasný oddych a relax. Mám dosť nabitý diár, ale chodím tam pravidelne a vždy zájdem aj do wellnessu. Moja najobľúbenejšia je procedúra ‚med pre telo a dušu‘. Nikdy nevynecháme ani prekrásny "Hammam“, ktorý je historickou pamiatkou. Slúži ako odpočinok po kúpeli a je prístupný každému. Aj tam si môžete dať vymasírovať telo podľa hesla: ‚Existuje väčšie šťastie ako byť zdravým a to je – uzdraviť sa!‘ Odporúčam ho každému, naozaj omladnete o 15 rokov…," sľubuje Thomas Puskailer.

Oblátkam neodolá

Keďže si rád dopraje aj niečo sladké, nikdy neodolá čerstvým teplým oblátkam na Korze. A ktoré príchute mu lahodia najviac? „Najradšej mám vanilkové, čokoládové alebo orieškové,“ konštatuje. V okolí Trenčianskych Teplíc sa mu pozdáva prekrásna príroda, v ktorej zvykne venčiť svojich psov.

Kam ešte?

„Slovensko má však mnohé krásne miesta, plánujem navštíviť aj Nízke a Vysoké Tatry. Boli sme tam s manželkou pracovne v rámci turné a tamojšiu prírodu sme si zamilovali,“ uzatvára spevák.

debata chyba
Viac na túto tému: #kúpele #trenčianske teplice #Thomas Puskailer