Aleš cestuje od rovníka za polárny kruh – Deň 1: Letisko Kao-siung (Taiwan)

Dobrodružstvo jednoducho potrebujem. Inak to asi nejde. Ďalšia cesta, na ktorú som sa práve vydal, je dlhá takmer 38-tisíc kilometrov a zaberie mi takmer dva mesiace. Aj vy môžete byť jej súčasťou a pozrieť sa spolu so mnou, ako vyzerajú mnohé krásne miesta našej planéty. Navštívim 9 krajín a z každej vám prinesiem autentické videá, komentáre, fotografie a tipy.

01.12.2017 12:38
debata (4)

Môžete sa tešiť, že spoznáte, ako reálne vyzerá život na viacerých zaujímavých miestach. Spolu so mnou sa cez videá dostanete do Vietnamu, Hongkongu, Singapuru, Taiwanu, Nórska alebo aj Ruska. Precestujete so mnou „Od rovníka za polárny kruh, z východu na západ a späť“.

Uvidíte, ako ľahko sa dá presunúť z jedného z najvýchodnejších miest Ázie k jednému z najzápadnejších miest v Európe a od rovníka za polárny kruh. Ako vyzerá zima v Rusku cez okno Transsibírskej magistrály a kde je lepšia KHL – na Slovensku alebo v Rusku?

V týchto videách vám dám tiež tipy, ako sa dá cestovať bez toho, aby ste zbankrotovali alebo zapredali svojich potomkov do otroctva :). Poradím vám, ako si kúpite lacné letenky a čo všetko je k tomu potrebné.

Ukážem vám aj to, ako si správne nastaviť fotoaparát – aby ste už nikdy neboli smutní z toho, ako neslávne dopadli vaše zábery, na ktorých veci nevyzerajú ani zďaleka tak úžasne ako v skutočnosti.

Sledujte videá z mojej cesty a nič vám neujde!

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #cestovateľ #Aleš Tvrdý #Od rovníka za polárny kruh