Organizácia Košice Región Turizmus získala ocenenie Best Brand

Organizácia cestovného ruchu Košice Región Turizmus (KRT) získala ocenenie Best Brand 2018. V kategórii Krajské organizácie cestovného ruchu sa turistická organizácia pôsobiaca na území Košického kraja umiestnila na 1. mieste.

27.09.2018 13:00
Košice Foto:
Košice
debata

Ocenenie za najlepšie riadenie organizácie cestovného ruchu jej udelilo združenie Brand Institute na základe prieskumu Štruktúra turizmu Slovenska 2018.

„Prieskum od 1. marca do 30. mája 2018 bol zameraný na všetky mestá a obce na Slovensku, všetky organizácie cestového ruchu a všetky kraje Slovenska,“ uviedol Andrej Kóňa z Brand Institute.

Do prieskumu sa zapojilo 552 inštitúcií po celom Slovensku. Získané dáta boli spracované pomocou algoritmu, ktorý následne vyhodnotil jednotlivé organizácie. Na druhom mieste sa umiestnila organizácia Turizmus regiónu Bratislava a tretí bol Žilinský turistický kraj.

„Po januárovom ministerskom uznaní je toto ocenenie ďalším zadosťučinením nášho úsilia o napredovanie cestovného ruchu v košickom regióne. Navyše, toto hodnotenie prichádza zdola – od jednotlivých obcí a turistických informačných centier, takže má odlišný charakter. Preto rada vyslovím vďaku nielen celému tímu našej organizácie, ale určite aj všetkým subjektom, s ktorými účinne spolupracujeme na zvyšovaní atraktivity a návštevnosti našej destinácie,“ povedala výkonná riaditeľka Košice Región Turizmus Lenka Vargová Jurková.

debata chyba
Viac na túto tému: #Košice #turizmus