Ružindol chystá na piatok Rošindolský trh

Rošindolský trh v obci Ružindol pri Trnave oživí v piatok (30. 6.) tradične jej centrum. Je známy svojou ponukou miestnych produktov, informoval o tom výkonný riaditeľ Oblastnej organizácie cestovného ruchu Trnava Tourism Alexander Prostinák.

29.06.2023 13:00
debata

Rošindolský trh pripravuje niekoľkokrát do roka občianske združenie Dedina v spolupráci s obcou. Cieľom organizátorov je vytvorenie priestoru pre priateľské stretnutia a nadväzovanie nových kontaktov v príjemnej atmosfére.

Námestie zaplnia predajné stánky s domácimi potravinami, ako sirupy, džemy, pečivo aj ovocie a zelenina. Pripravené je aj zdravé občerstvenie.

„Trhy podporujúce miestnych výrobcov sa tešia veľkému záujmu. Rošindolský trh je menšie lokálne podujatie s autentickou atmosférou, ktoré pravidelne navštevujú obyvatelia Ružindola, ale tiež z Trnavy a okolitých obcí. Začiatok prázdnin môžu osláviť v nerušenej atmosfére tejto pokojnej obce neďaleko Trnavy ochutnávaním,“ pozýva Prostinák.

Pripravené sú aj hudobné a divadelné vystúpenia a stretnutie s miestnymi hasičmi. Program ukončí filmové premietanie pod holým nebom.

debata chyba
Viac na túto tému: #trh #Ružindol