Lyžiarske stredisko v Tatranskej Lomnici otvorí sezónu v štýle 30. a 40. rokov

Lyžiarske stredisko v Tatranskej Lomnici otvorí svoju sezónu v sobotu 23. decembra oficiálnym programom Ski exclusive opening. Ako informovala hovorkyňa spoločnosti Tatry mountain resorts Zuzana Fabianová, lyžiari sa počas neho prenesú do obdobia 30. a 40. rokov minulého storočia, keď sa v spoločnosti kládol dôraz na konvencie, taktnosť a elegantnosť.

21.12.2017 14:25
lyžovanie, lyže, lyžovačka, lyžiari, svah,... Foto:
Ilustračné foto.
debata

K dispozícii im budú aj všetky zjazdovky v stredisku, nebude chýbať animačný program. Podľa hovorkyne budú podmienky na lyžiarskych svahoch vo Vysokých Tatrách tesne pred Vianocami mimoriadne dobré.

„Tohtoročnú lyžiarsku sezónu v Tatranskej Lomnici sme úspešne odštartovali z Lomnického sedla začiatkom decembra. Už na Vianoce budú k dispozícii všetky lanovky a zjazdovky vo Vysokých Tatrách. Rovnako, ako je pripravená prevádzka stredísk, tak je pripravený aj personál služieb v cestovnom ruchu,“ uviedol brand manažér pre Vysoké Tatry Lukáš Brodanský.

Zaujímavý bude aj spomínaný otvárací program počas soboty 23. decembra, ako vysvetlil, lyžiari stretnú na svahoch v Tatranskej Lomnici elegantných čašníkov, ktorí im ochotne pomôžu pri výstupe z lanovky, očistia lyžiarske okuliare či odnesú lyže k reštaurácii.

„Pre deti je pripravený celodenný program na krytom ihrisku Kamzíkovo na Skalnatom plese,“ dodal. Pripravený bude aj program po lyžovačke.

Ideálne podmienky na lyžovanie sú aj na Štrbskom Plese a v Starom Smokovci. Vo Vysokých Tatrách sa bude od najbližšieho víkendu dať lyžovať spolu na 24 km zjazdových tratí, výška snehu tam dosahuje od 40 do 150 cm.

debata chyba
Viac na túto tému: #lyžovačka #Tatranská Lomnica #lyžiarska sezóna