Pokračovanie článku: Čerstvý vzduch volá: Tu je 5 nenáročných prechádzok vo februárovej slovenskej prírode

Vysoké Tatry

Aj v našich veľhorách sa nájdu bezpečné miesta i počas zimy. Tento svetoznámy horský masív ponúka množstvo turistických trás pre všetky úrovne zdatnosti. V zime môžete absolvovať napríklad trasu zo Štrbského plesa k Popradskému plesu. Počas tejto prechádzky si môžete vychutnať krásne výhľady na štíty a okolitú prírodu.

Pieniny

Poslednou z našich odporúčaných trás je túra cez Pieninský národný park. V zime môžete absolvovať túru zo Sedliackej Dubovej do obce Červený Kláštor. Na tomto chodníku si užijete pohľad na rieku Dunajec a krásne panorámy Pienin.

Slovenský raj

Tento park je známy svojimi epickými kaňonmi a vodopádmi. Vo februári si môžete vychutnať prechádzku po trase Suchá Belá, ktorá je vhodná aj pre rodiny s deťmi. Ľahká turistika vás prevedie zaujímavým terénom a ponúkne vám pohľad na krásne zmrznuté vodopády.

Antarktída, ľadovec Čítajte viac Obľúbený horský ľadovec uzavreli po desivej udalosti, ktorá neveští nič dobré. Sprievodcovia sú zhrození lyžiar, lyžovanie, lyžovačka, lyže, zima, sneh, overal, Čítajte viac Nároční lyžiari s dobrou technikou? V týchto strediskách budete spokojní

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #túra