Vyše 300 km a prevýšenie 28 kilometrov, a to všetko za 6 dní. To sú preteky okolo Mont Blancu

"Stačí len vyraziť" je nevšedný podcast o zážitkoch dobrodruha Jozefa Terema vo voľných rozhovoroch s Blažejom Černákom. Pravda vám prináša výber tých najzaujímavejších častí.

29.10.2023 06:00
debata
Soňa Kopčoková
Soňa Kopčoková
+12Soňa Kopčoková

Nasledujúca časť podcastu bude aj s majsterkou sveta a Európy v body fitness a držiteľkou ultramaratónskych rekordov Soňou Kopčokovou, ktorá sa druhý krát zúčastnila na jednom z najťažších pretekov.

V trojčlenom tíme prebehli viac ako 300 kilometrov a vystúpili cez 28 000 metrov. A to všetko za 6 dní.

Vypočujte si podcast, v nasledujúcej epizóde sa tiež dozviete, aký záujem je o zdolávanie vrchov v dvoj- alebo trojčlennom tíme. S kým bola Soňa Kopčoková v tíme, akú povinnú výbavu si musí človek vziať na preteky a prečo sa im hovorí aj olympijské.

Koľko hodín Soňa spala počas šiestich dní, prečo v prvom ročníku prišiel po ňu vrtuľník a na ktorom mieste sa tentoraz umiestnili.

Zistíte, že nerozhoduje iba rýchlosť, ale aj navigácia a tiež to, prečo súťažiaci dostávajú aj papierové mapy.

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

Všetky epizódy podcastu Stačí len vyraziť môžete nájsť na Spotify, Apple Podcasts alebo Google Podcast.

NEPOUZ, Jozef Terem, Papua a miestna osada a obyvatelia Čítajte viac Dobrodruh Jozef Terem: Kanibalov už v Západnej Papui nestretnete, len nejaký starček v mladosti ochutnal... nepouz, dobrodruh Jozef Terem, Stačí len vyraziť Čítajte viac Precestoval svet, teraz radí, prečo dovolenkovať na Slovensku. Tipy na výlety dobrodruha Jozefa Terema NEPOUZ, Venezuela Čítajte viac Nebezpečenstvo v Ciudad Bolivar bolo cítiť na každom rohu, spomína dobrodruh Jozef Terem

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Stačí len vyraziť