Prvá jazda bratislavskej letnej korčuliarskej akcie bude v piatok

Prvá tohtoročná jazda letnej korčuliarskej akcie s názvom bratislava-inline bude v piatok 1. júna. Nočnú jazdu Bratislavou si môžu počas letných piatkových večerov užívať korčuliari, cyklisti, ľudia na kolobežkách, skateboardoch a pripojiť sa môžu aj bežci.

29.05.2018 14:00
debata

Akcia bratislava-inline je organizovaný prejazd po vopred určenej trase. V 15. ročníku podujatia bude v Bratislave šesť jázd, akcie budú 1. júna, 22. júna, 13. júla, 22. júla, 10. augusta a 24. augusta, informovala Monika Hurbanová.

Prvá jazda v 15. ročníku bude od Petržalskej tržnice, trasa bude cez petržalské Lúky a Háje. Od 20:00 pripravia pred jazdou školu inline korčuľovania, servis korčúľ či pitný režim. Štart jazdy bude o 21:00.

Pelotón bude ohraničený policajným sprievodom, sprievodnými vozidlami a sanitkou. O bezpečnosť účastníkov sa bude starať 40-členný inline tím, v prípade zranenia budú k dispozícii aj zdravotníci.

„Akcia je určená pre každého, kto sa vie korčuľovať a zabrzdiť. Chodia s nami aj cyklisti, kolobežkári, jedinou podmienkou je, aby z bezpečnostných dôvodov jazdili za korčuliarmi. Cieľom podujatia je vychutnať si Bratislavu a jej mestské časti z inej perspektívy. Ľudia zažijú atmosféru a ducha mesta inak ako v každodennom živote, na tých istých cestách, po ktorých chodia denne do práce či do školy,“ uvádzajú organizátori. Viac informácií o akcii nájdu záujemcovia na www.bratislava-inline.sk i na www.facebook.com/…islavainline.

Okrem Bratislavy budú počas leta dve jazdy aj v Trnave (23. júna a 1. septembera) a v Pezinku (11. augusta).

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #korčule