Francúzska nudistická reštaurácia končí kvôli nedostatku klientov

Jediná nudistická reštaurácia v Paríži končí pre nedostatok zákazníkov. Posledným dňom prevádzky reštaurácie O'Naturel bude 16. február, informoval denník Le Figaro.

10.01.2019 09:00
debata (3)

Reštauráciu otvorili v novembri 2017 a oblečenie v nej mohli nosiť len čašníci. V ponuke bolo trojchodové menu v cene od 39 do 49 eur, vrátane verzie pre vegánov. Na výber boli aj rôzne druhy vín.

Koncept takejto reštaurácie prišiel do Paríža z Londýna. Denník Le Figaro citoval viacerých naturistov, podľa ktorých bolo na otvorenie takéhoto podniku v Paríži priskoro.

Jeden z majiteľov reštaurácie, Mike Saada, priznal, že k rozhodnutiu zavrieť reštauráciu ich viedli ekonomické dôvody a nedostatok klientov.

Samotní naturisti však neúspech spájajú aj s tým, že reštaurácia neponúkla klientom aj iné, pre nich typické aktivity, napríklad bowling alebo balneoterapie, ktorým sa už tradične venujú. Mnohých od návštevy tejto reštaurácie odradili aj vysoké ceny.

Reštaurácia O'Naturel sa nachádza v 12. parížskom obvode. Hostia sa po vstupe do nej v šatni vyzliekajú donaha a takto sa posadia za stôl. Stolíky sú pre dve osoby.

Na stoličkách sú z hygienických dôvodov jednorazové poťahy. S ohľadom na verejnosť sú okenné tabule zakryté nepriehľadnými závesmi.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #reštaurácia #Paríž #nudistka