Informačná kancelária v Michalovcich v lete predlžuje otváracie hodiny

Informačná kancelária mesta Michalovce je od tohto týždňa do konca augusta otvorená v pracovných dňoch do 18.00 h a v sobotu do 14.00 h. Predĺžená pracovná doba súvisí so zvýšeným počtom turistov, ktorí prídu poznávať región Zemplín, informovala hovorkyňa radnice Mária Stričková.

30.06.2023 09:00
Michalovce, Zemplín srdce Foto: ,
Michalovce
debata

„Rozvoj cestovného ruchu je pre mesto Michalovce dôležitý, a preto sa snažíme zlepšovať aj služby Informačnej kancelárie, ktorá má v tejto oblasti nezastupiteľnú úlohu. Podrobné informácie o destinácii dolný Zemplín, informácie o historických pamiatkach, turistických trasách, tipy na výlety a oddych, knižné publikácie, suveníry a ešte oveľa viac nájdu všetci, ktorí navštívia našu informačnú kanceláriu,“ uviedla.

Obyvateľom, ale i návštevníkom mesta poskytuje služby od roku 2006. Do roku 2021 bola súčasťou historickej budovy Mestského úradu v Michalovciach na Námestí osloboditeľov.

V septembri toho istého roku sa kancelária presťahovala do budovy Zlatého býka, ktorá prešla komplexnou rekonštrukciou. Modernizáciou kancelárie sa podľa mesta zlepšili aj služby poskytované klientom.

debata chyba
Viac na túto tému: #Michalovce