Premietanie v letných kinách bude v Bratislave pokračovať až do konca prázdnin

Bratislavské mestské časti budú pokračovať v premietaní v letných kinách až do konca prázdnin. O programe jednotlivých kín informujú samosprávy na svojich weboch. Letné kino Lúky v Petržalke premieta za Domom kultúry Lúky v rámci Kultúrneho leta v Petržalke, každý druhý piatok od 21:00. Najbližšie premietanie je naplánované na piatok 28. júla.

23.07.2023 11:00
debata

Letné kino na Kuchajde v Novom Meste premieta každú stredu a sobotu po zotmení (v júli od 21:30, v auguste od 21:00). Film, ktorý sa bude v daný deň premietať, si vyberajú diváci hlasovaním z troch titulov na facebookovej stránke kina.

Letné kino na Štrkovci v Ružinove premieta každý utorok od 21:00 v areáli hier Radosť na Štrkovci. Letné kino v Líščom údolí v Karlovej Vsi premieta v rámci Karloveského kultúrneho a športového leta každý piatok od 21:30 v júli a od 21:00 v auguste. Premietania realizujú v Parku SNP v Líščom údolí.

Letné kino pred Domom kultúry v Dúbravke premieta štyri piatkové filmy počas celého leta v rámci Kultúrneho leta v Dúbravke.

Najbližšie premietanie sa uskutoční v piatok 28. júla. Letné kino Rača premieta každý piatok po zotmení v zrekonštruovanom areáli v Knižkovej doline. Okrem toho premieta aj letné kino Istra centra v Devínskej Novej Vsi, letné kino na Tyršáku, letné kino na Mičuríne, Letné kino pod Palmou v Novej Cvernovke či letné kiná na terase OD Prior a OC Central.

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #letné kino