Pilotovi nepovolili pristátie, tak na oblohu nakreslil 24-kilometrový falus (foto)

Po dlhom lete si pilot želá len jedno - konečne pristáť a oddýchnuť si. Keď však dvakrát dostane z riadiacej veže zamietavé stanovisko, vie to poriadne rozladiť. A to je ešte zrejme slabé slovo.

10.08.2023 06:00
debata (14)

Presne to sa stalo lietadlu spoločnosti Lufthansa nad talianskom Katániou. Stroj sa pokúšal pristáť na Sicílii, no kvôli silnému vetru ho odklonili.

Pilot letu LH306 následne nakreslil svojou dráhou letu na oblohe gigantický mužský úd, ktorý nenechali bez povšimnutia pobavení fanúšikovia letectva sledujúci trasy lietadiel v aplikácii FlightRadar24.

Miestne talianske médiá tvrdili, že nespokojný pilot nakreslil falickú dráhu letu na protest proti presmerovaniu, ale úradníci tvrdia, že 24 kilometrov dlhý obrazec načrtlo lietadlo počas 16-minútového krúženia nad východným pobrežím Sicílie úplne náhodou a nemal to byť „odkaz“ navigátorom na katánskom letisku.

Po manévri, ktorý vytvoril tvar penisu, sa lietadlo vrátilo na pôvodnú dráhu letu a pokračovalo na Maltu.

Prečo vlastne stroj odklonili?

Po požiari, ktorý uzavrel jeden terminál na letisku, bolo v posledných týždňoch v Katánii zrušených, odložených alebo presmerovaných množstvo letov.

Spoločnosť SAC, ktorá spravuje letisko, bola kritizovaná za pomalú odozvu a slabú komunikáciu s leteckými spoločnosťami.

lietadlo, letisko Čítajte viac Meškali a ich bábätko nemalo letenku: Rodičia opustili syna na check-ine a bežali do lietadla

Ďalšie falusy na oblohe

Sicílsky prípad nie je prvým, keď sa na oblohe za lietadlom objavil takýto obrazec.

Vrtuľník Ozbrojených síl Malty (AFM) sa začiatkom tohto roka vydal na „falickú dráhu“ nad ostrovom Comino. FlightRadar24 tweetoval obrázok nezvyčajných vzorov s popisom „Medzitým na Malte…“.

V roku 2022 americké vojenské lietadlo náhodou nakreslilo nebeský penis blízko ruskej základne v Sýrii. Americké letectvo tiež trvalo na tom, že incident bol neúmyselný a tvrdilo, že neverí, že sa posádka „správala takto nevhodne“.

lietadlo, Željava, Juhoslávia, podzemné letisko Čítajte viac V lese neďaleko Popradu sa zjavilo lietadlo: Je to svetový unikát a predáva aj 'letenky' prt sc, letuška, youtube Čítajte viac Títo stevardi sa poriadne odviazali: Tu sú 3 najvtipnejšie videá z lietadiel, ktoré rozosmiali už milióny krídlo, lietadlo, Seagle Air Čítajte viac Nestratili ste náhodou Boeing? Obrovské lietadlo sa našlo na poli, nikto nevie, ako sa tam dostalo

© Autorské práva vyhradené

14 debata chyba
Viac na túto tému: #lietadlo #penis #Sicília #Catania #falus