V druhom najväčšom meste jazdí párty električka s pípou na pivo aj WC

Netradičné rodinné oslavy, firemné večierky, oslavy narodenín, divoké rozlúčky so slobodou aj pokojné vyhliadkové cesty - to všetko ponúka novinka dopravného podniku, ktorú spustil na koľajnice pod názvom Párty Šalina.

20.04.2024 06:00
debata (2)

Jedinečné zážitky si vyžadujú jedinečné vozidlo, povedali si v Brne a pomaľovali jednu z električiek farebnými vzormi, vystrojili ju chladničkou, držiakmi na poháre a čapovacím pultom.

Nepôjde o bežnú linku, nová Party Šalina bude na prenájom s plným servisom alebo vo vlastnej réžii cestujúcich.

Kapacita párty električky je 50 osôb. Sadnúť si v nej môže 38 ľudí a ďalších približne 15 cestujúcich môže stáť.

12 sedadiel je umiestnených pri stolíkoch, zvyšok sa nachádza po obvode vozidla – pri týchto sedadlách sú na držadlách inštalované špeciálne držiaky na nápoje.

K dispozícii je chladnička, mikrovlnná rúra, kávovar aj pípa, ku ktorej sa dá pripojiť 30-litrový sud nápoja.

K výbave električky patrí veľmi prakticky aj toaleta.

Špecialitou je párty-guľa, teda superguľa, ktorá reaguje na zvukové vnemy, a tak zariadi poriadnu laser-show.

Každá hodina jazdy Party Šaliny, ktorá zahŕňa samotné vozidlo s vodičom a sprievodcom, bude stáť 5050 českých korún, čiže 200 eur. Za obsluhu sa dopláca navyše po 10 eur.

Brno, mesto, Petrov, Kostol sv. Petra a Pavla, mesto, Morava, Česko Čítajte viac Päť záhad Brna: Pomätené hodiny, holý zadok, drak či mysteriózne zmiznutia Kúpele, Luhačovice Čítajte viac Wellness pod Beskydami, relax v Luhačoviciach, bicyklom za históriou Moravy: Zlínsky kraj láka na pestrú jesennú ponuku V-meduza Čítajte viac Panika za hranicami: V českom jazere sa objavili stovky medúz. Sú nebezpečné?
2 debata chyba
Viac na túto tému: #električka #párty #Brno