Prvotriedna lyžovačka aj obrovský vodný a wellness svet: Resort Kyčerka Velké Karlovice očarí firmy aj rodiny

V malebnom prostredí Valašska, priamo v srdci Beskýd, objavíte raj relaxu - na svoje si tu prídu mladí aj starší, milovníci pokojného oddychu aj vyznavači pohybu. Resort Kyčerka vo Veľkých Karloviciach vám aj vďaka prekrásnej prírode, do ktorej je zasadený, vyčarí nezabudnuteľné zážitky.

05.10.2023 16:22
Velke Karlovice archiv Resort Kycerka Hotel Tatra Foto:
Veľké Karlovice - Hotel Tatra, Resort Kyčerka.
debata (1)

Plánujete rodinnú dovolenku, medové týždne či firemné školenie? Stavte na komfortné ubytovanie, skvelú gastronómiu, uvoľňujúci wellness, ale aj široké možnosti rôznych športových či voľnočasových aktivít.

Michal Dvouletý - Resort Kyčerka Velké Karlovice
Video
Zdroj: TV Pravda

Aj keď aktuálne v rezorte už prebiehajú prípravy na zimnú sezónu, rozhodne tu nie je nuda v žiadnom ročnom období. Farebnú jeseň si užijete z bicykla, čarovné miesta objavíte aj na turistických trasách, napríklad na kardiotrase Dr. Elingera.

Prezrite si unikátnu Kaplnku sv. Huberta či sochy, ktoré vytvorili umelci počas drevorezbárskych sympózií.

Čo ponúka Resort Kyčerka v zime?

„Luxusný Grandhotel Tatra s jedinečným wellness a skvelou kuchyňou, tradičné štýlové valašské chalupy, Statok U Rajmunda, Vodný svet spolu s atraktívnym saunovým svetom či Detský svet. Náš rezort ponúka predovšetkým rozmanitosť s ubytovacou kapacitou bezmála 500 lôžok. Je teda na každom, či chce stráviť čas v modernom hoteli, ktorý získal množstvo prestížnych medzinárodných ocenení, užiť si príjemné chvíle s rodinou v dobových dreveniciach alebo zažiť návrat do čias našich predkov a stráviť čas na farme plnej zvierat, kde sa ráno prebudíte na kohútie kikiríkanie,“ približuje možnosti Resortu Kyčerka jeho riaditeľka Jana Donková.

Zimná sezóna v Resorte Kyčerka každoročne láka milovníkov bežeckých stôp a predovšetkým lyžovania. Ski areál SYNOT Kyčerka je pre nich doslova rajom.

Milovníci tohto zimného športu sa môžu tešiť na 9 vlekov, modré aj červené lyžiarske trate, park pre snoubordistov, detské zjazdovky aj pohyblivý „koberček“ pre najmenších, začínajúcich lyžiarov, či lyžiarsku školičku.

Nechýba ani možnosť večerného lyžovania, požičovňa a servis lyží a snoubordov a samozrejme priestranné parkovacie plochy.

Priamo pri svahu nájdete Hospodu Kyčerka, miesto, kde vám naservírujú tradičné valašské jedlá.

Veľké Karlovice - Kaplnka sv. Huberta a drevené...
Veľké Karlovice - Hotel Tatra, Resort Kyčerka.
+2Veľké Karlovice - Hotel Tatra, Resort Kyčerka.

Tobogany, megatrampolíny, vírivky, masáže aj pokojná VIP zóna

„Zimný deň plný zážitkov si žiada aj chvíle relaxácie a dobitia energie. V Grandhoteli Tatra či vo Vodnom svete Veľké Karlovice vám tieto vzácne momenty vieme dopriať. Záujemcovia sa môžu tešiť na bazény, sauny, vírivky, vodné atrakcie či rôzne procedúry. Myslíme, samozrejme aj na deti, na ktoré tu čakajú dve poschodia plné zábavy: tobogany, šmykľavky, pyramídy, bazén s loptičkami, trampolíny, opičia dráha, preliezačky a v neposlednom rade tunely v štýle podmorského sveta. To všetko je náš Detský svet Resortu Kyčerka – herný labyrint pre najmenších, miesto, plné smiechu a radostného šantenia,“ približuje jednotlivé možnosti vyžitia riaditeľka rezortu Jana Donková.

Dodáva, že vnútorné herne sú doplnené o vonkajšie atrakcie v podobe obrieho nafukovacieho potápajúceho sa Titaniku, bazénika s ručnými šľapadlami a megatrampolínami.

Vodný svet, ktorý vyrástol na základoch starej, schátranej továrne, sa nachádza v tesnom susedstve Detského sveta. Je postavený v horskom štýle, z prírodných materiálov – teda predovšetkým z kameňa a dreva.

Nechýba tu ani bazén s rôznymi atrakciami, akými sú vodné chrliče, divoká rieka, vodné masážne ležadlá…

Je tu aj päťdesiatmetrový tobogan či exkluzívny saunový svet. Samozrejmosťou je detský kútik, reštaurácia, masáže, terasy a panoramatický výhľad na krajinu.

Napríklad zamilované páry a všetci, ktorí si chcú užiť dokonalý relax a nadštandardné služby, môžu využiť jedinečnú VIP zónu s jej exkluzívnou ponukou.

„Novou zážitkovou atrakciou rezortu je Vtáčí raj – náučný chodník, resp. 3D bludisko v korunách stromov. Je to ideálne miesto na rodinný či školský výlet. Deti tu navyše môžu plniť úlohy, a tak získať nielen nové zážitky, ale aj vedomosti. A zatiaľ čo sa najmenší budú hrať, ich rodičia či starí rodičia si môžu užívať iné aktivity, prípadne sa občerstviť kávou či zákuskom v príjemnom bistre. O ich deti sa tu plne postaráme,“ dopĺňa riaditeľka rezortu.

Veľké Karlovice - Kaplnka sv. Huberta a drevené... Foto: Resort Kyčerka
Velke Karlovice Kaple sv. Huberta a drevnene sochy Resort Kycerka Veľké Karlovice - Kaplnka sv. Huberta a drevené sochy, Resort Kyčerka.

Resort Kyčerka skvelý pre firmy, rodiny, tábory

Grandhotel Tatra je nadštandardným hotelovým komplexom s moderným konferenčným zázemím, ale aj štýlovým wellness a špičkovou gastronómiou. Stále častejšie ho vyhľadávajú individuálni klienti, ale aj dôležitá firemná klientela, ktorá sa vďaka veľkej spokojnosti veľmi rada vracia.

„Náš hotel je na kongresové a teambuildingové aktivity ako stvorený. Kongresové balíčky dokážeme prispôsobiť požiadavkám našich zákazníkov bez ohľadu na to, či ide o malé alebo stredné firmy. Privítanie valašskou pálenkou, najrôznejšie degustácie, súťaže, kurzy varenia i pečenia tradičných frgálov, atraktívne tímové hry, dobrodružné výpravy a podobne, to všetko je u nás možné zažiť a stmeliť tak pracovný kolektív,“ vymenúva Jana Donková, riaditeľka Resortu Kyčerka.

Pracovníci rezortu vždy urobia maximum pre to, aby sa z pobytu každého návštevník stal jedinečný zážitok – či sú to firemné akcie, rodinné dovolenky, pobyty seniorov alebo detské tábory. Resort Kyčerka je atraktívnym cieľom jednodňových výletov aj rodinnej dovolenky.

Kúpele, Luhačovice Čítajte viac Wellness pod Beskydami, relax v Luhačoviciach, bicyklom za históriou Moravy: Zlínsky kraj láka na pestrú jesennú ponuku

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Morava #Valašsko