Na Donovaly, Šachtičky a na Skalku budú opäť premávať skibusy

Oblastná organizácia cestovného ruchu (OOCR) Stredné Slovensko prinesie návštevníkom regiónu aj túto zimnú sezónu možnosť ekologickej a ekonomickej jazdy skibusmi z Banskej Bystrice do lyžiarskych stredísk na Donovaly, Šachtičky a z Kremnice na Skalku.

20.12.2022 09:00
debata

Ako OOCR informuje, skibus na Šachtičky bude premávať dvakrát denne počas víkendov, sviatkov a školských prázdnin v termíne od 2. januára do 19. marca. Na večernú lyžovačku sa záujemcovia o lyžovanie môžu zviesť skibusom na Donovaly, ktorý bude v prevádzke raz denne od stredy do soboty v termíne od 4. januára do 18. marca.

Skibus z Kremnice na Skalku bude premávať až štyrikrát denne v soboty, nedele a cez vianočné prázdniny (2.1.-7.1.), jarné prázdniny v Banskobystrickom kraji (27.2.-3.3.) a veľkonočné prázdniny (6.4.-11.4.).

Viac informácií o zimných zážitkoch a detailný grafikon skibusov sú zverejnené na webe www.centralslovakia.eu.

Vysoké Tatry, štíty, Čítajte viac Viac ako tretina hotelierov vo Vysokých Tatrách v mimosezóne zatvorí svoje prevádzky kopanec, luky, narodny park slovensky raj, kosenie, kosa, kosci, kosba Čítajte viac Vstupné do národných parkov by mohlo ročne priniesť až 11,1 milióna eur
debata chyba
Viac na túto tému: #autobus #lyžovanie