Pokračovanie článku: Tieto mestá rušia svoje silvestrovské oslavy. Kde si ohňostroje a párty užijú?

A tu sú mestá, ktoré oslavy plánujú:

Nie všetky mestá svoje oslavy odvolali. Tu sú niektoré z miest preslávené veľkými ohňostrojmi a silvestrovskými podujatiami, ktoré oslavy plánujú:

Kapské Mesto

Nádherné prímorské mesto v Juhoafrickej republike plánuje novoročné podujatia, ako uvádza jeho webová stránka o cestovnom ruchu, no s množstvom bezpečnostných kontrol.

Medzi ne patria skrátené otváracie hodiny podnikov a prísne zákazy vychádzania.

Dubaj

Ohňostroje na Burdž Chalífa, najvyššej budove sveta, budú podľa VisitDubai.com strieľať aj tento rok. Emirát vyžaduje od návštevníkov, ktorí chcú byť na oslave, aby sa zaregistrovali pomocou aplikácie U by Emaar a pridelia sa im individuálne QR kódy, ktoré umožnia vstup.

Sydney

Najväčšie mesto Austrálie pokračuje v silvestrovských plánoch, ale na účasť v tomto roku budú ľudia potrebovať lístky, uvádza silvestrovský web mesta. Úplné očkovanie sa nevyžaduje, ale veľmi sa odporúča.

Bangkok

V hlavnom meste Thajska sa budú konať oslavy, no s určitými bezpečnostnými upozorneniami. Podľa Bangkok Post sú povolené len miesta pod holým nebom.

Účastníci musia byť plne zaočkovaní, testovaní do 72 hodín a zaregistrovaní na účasť.

Las Vegas

Americké centrum hazardných hier plánuje spustiť ohňostroj z ôsmich hotelových kasín na Stripe na osem minút, uvádza Las Vegas Review Journal. Uskutoční sa aj ohňostroj v centre Las Vegas.

Rio de Janeiro

Po zrušení silvestrovských osláv začiatkom tohto mesiaca Rio de Janeiro zmenilo názor.

„Záver roka chceme osláviť pokojne, bezpečne a organizovane. Stretli sme sa s vedeckým výborom, ktorý potvrdil, že novoročné oslavy mesta bude bezpečné uskutočniť podľa ustanovení predložených vedením mesta,“ povedal starosta Eduardo Paes.

Tchaj-pej

Najväčšie mesto na ostrove Taiwan plánuje podľa Taipei Times a ďalších miestnych médií usporiadať každoročné odpočítavanie a ohňostroj vo vysokom mrakodrape Taipei 101.

čočík, čína, mall.tv Čítajte viac Stanica uprostred obytnej budovy a ďalšie bizarnosti čínskej MHD. Veď sa pozrite... Južná Kórea, Squid Game, Čítajte viac Šialená a nechutná Squid Game je už aj v kaviarni: Dnu sa dostanú len víťazi

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Silvester #omikron