Pokračovanie článku: Starosta v obľúbenom talianskom letovisku zakázal bikiny, za porušenie hrozí pokuta 500 eur

Sorrento nie je ani zďaleka jediné

Tento krok vyvolal búrlivú online diskusiu, pričom niektorí debatujúci ho označili za „čudný“, iní zasa starostu chválili.

Sorrento nie je jediným turistickým hotspotom, ktorý takéto zákazy uplatňuje. V juhotalianskom meste Praia a Mare starosta vydal zákaz nevhodného obliekania aj chodenia po meste naboso.

Benátky, karneval, masky, Námestie svätého Marka, Taliansko, kostýmy Čítajte viac Hotelieri v Benátkach rozdávajú hosťom vodné pištole. Dôvod neuhádnete!

V severotalianskom Rapalle sú tabule pripomínajúce pravidlá slušného obliekania dokonca aj priamo v uliciach.

Aj v niektorých častiach Španielska by ste sa pre plavky v meste mohli dostať do veľkých problémov. Napríklad v juhošpanielskej Marbelle za obed v bikinách hrozí pokuta 100 eur.

V Barcelone môžu návštevníci nosiť plavky na pláži alebo na kúpalisku, ale keď sa v plavkách objavia v centre mesta, môžu dostať pokutu 300 eur. To isté platí pre Malorku.

mall tv, chalani z hôr Čítajte viac Ktorá trasa na ikonický Kriváň je najlepšia? A čo všetko je v národných parkoch zakazané? Dom, byt, kvety, balkón, bývanie, reality Čítajte viac S prílivom turistov sa na Baleárach obnovil 'balconing', má už aj obeť Sarónske ostrovy, Grécko, more, Čítajte viac Osem slávnych miest prekvapuje: Zakázali autá, všetci chodia pešo

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Taliansko #bikini