Inst@inšpirácia: Päť tipov na zimné výlety po čarovných kysuckých chodníčkoch

Nádherný kraj na severozápade Slovenska je ideálnym miestom na nezabudnuteľné rodinné výlety. V zime Kysuciam podmanivú atmosféru ešte dodáva biela pokrývka.

12.01.2022 07:00
debata

Spolu s instagramovým profilom Kysucké chodníčky sme pre vás pripravili 5 zaujímavých inšpirácií na výlety po tomto romantickom regióne.

Zájdite sa pozrieť na Veterný mlyn v obci Korňa, ktorá je známa aj ropným prameňom a pútnickým miestom Živčáková. Ak máte radi výhľady, určite si naplánujte túru na vrch nad Čadcou, kde sa nachádza dvojkríž, alebo výstup na menej známy vrchol Kysúc na hranici s Poľskom.

Všetky miesta, kam sa oplatí pozrieť, nájdete aj s opisom trasy v galérii:

Menej známy vrchol Kysúc, ktorý je na hranici s...
Menej známy vrchol Kysúc, ktorý je na hranici s...
+7Skanzen Vychylovka a Slovenský orloj v Starej...

Viac inšpirácií a fotografií z podmanivých Kysúc nájdete na instagramovom profile kysuce_

KYsucké Nové Mesto Čítajte viac Slovensko z neba: Kysucké Nové Mesto z vtáčej perspektívy mall tv chalani z hôr Čítajte viac Neobjavené krásy Kysúc: Vychylovka a Nová Bystrica. Spoznajte ich z bicykla! Živčáková, kostol, vyhliadková terasa, Panna Mária Čítajte viac Zázrak na Živčákovej: Zjavila sa tam Panna Mária Festival svetiel, Lyon Čítajte viac Do Lyonu sa vrátil 150-ročný Festival svetiel. Vznikol kvôli pandémii svah, lyžovačka, sneh, zima, snoubord, snowboard, hory Čítajte viac Tu je 14 najinstagramovanejších lyžiarskych stredísk Európy: Slovensko zabodovalo!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #Kysuce