Pozor, čo máte v lietadle oblečené. Pasažierka sa dostala do problémov pre frivolný korzet

Horúco-nehorúco, letecké spoločnosti majú svoje pravidlá obliekania na palube a neboja sa ich použiť. Presvedčila sa o tom aj mladá pasažierka, ktorá sa do lietadla vybrala nahodená len v odhaľujúcom korzete, ktorý sa nakoniec stal jablkom sváru. Keď sa jej navyše spolucestujúca zastala, dostala vyhadzov.

09.08.2022 06:00
debata
@maybejacy give me my money back smelly hoes @Southwest Airlines or send me a bottle of expensive champagne #fyp ♬ life support mashup by mvlfoy - toukass

Jacy sa na sociálnej sieti TikTok podľa The Sun podelila o svoj trpký zážitok z lietadla: keď sa palubu Southwest Airlines nastúpila oblečená v ružovom korzete, ktorý by niektorí nazvali lascívnym, pristúpila k nej letuška a požiadala ju, aby sa zahalila.

Letuškin prístup však okrem dotknutej pasažierky pobúril aj ďalšiu ženu, ktorá sa postavila na obranu Jacy a tvrdila, že je len a len na nej, ako oblečená poletí. Tá však dopadla ešte horšie – z lietadla ju vyhodili.

lietadlo, obloha, jar Čítajte viac New York - Šanghaj za 2 hodiny: Čína sa pridáva k pretekom hypersonických letov

Pravidlá obliekania na palube? Sme na strednej škole? Niekomu vadia moje odhalené ramená? napísala neskôr na internet Jacy a dodala, že jej trup bol úplne zakrytý, takže nedokáže pochopiť, prečo by sa niekto sťažoval.

Bola vraj viac oblečená ako polovica lietadla, všetci mali podľa nej šortky a tielka – čo je pochopiteľné, keďže vonkajšie teploty dosahujú 40 stupňov.

Vo videu opísala aj svoje pocity zahanbenia, keď ju letuška napomínala a že mala chuť sa rozplakať.

@maybejacy #greenscreen the world hating women ig #fyp ♬ original sound - jacy
Bekim Aziri Čítajte viac Bekim: Keby mi na letisku stratili vozíček, odišiel by som na stokilovom papamobile

Zrazu ju podľa jej slov ktosi poklepal po ramene a spýtal sa, či má bundu alebo iné oblečenie, vraj sa musí zakryť. Keď Jacy odpovedala, že nie, letuška sa vrátila s akousi cudzou mikinou. Jacy si ju však odmietla obliecť.

Nešťastnej dievčiny sa zastala spolucestujúca. Keď sa Melina Bobadilla letušky spýtala, v čom je problém, zamestnankyňa odpovedala: „Má na sebe korzet a toto je rodinná firma. Niektorým ľuďom to pripadá urážlivé."

Otázkami spôsobila Melina na palube letu z kalifornského Sacramenta zrejme neželaný rozruch, za čo si vyslúžila vyhadzov.

Čitatelia na sociálnej sieti vyjadrujú pod Jacyným statusom zhrozenie a dávajú jej za pravdu, že letecká spoločnosť nemala právo „obťažovať“ pasažierku s pravidlami obliekania.

lietadlo, Željava, Juhoslávia, podzemné letisko Čítajte viac Juhoslovanské letisko ukryté v kopci: Cesta k nemu vedie cez míny, chemikálie a hroziace kolapsy LUNAR-ECLIPSE/SUPERMOON Čítajte viac Ako to robí? Toto letisko je najlepšie v Európe už celých 18 rokov!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #lietadlo #korzet