Pomsta chlpatého klanu: Naštvané ohavy vraždia šteniatka a útočia aj na deti

Hovorí sa, že slony si všetko pamätajú. Zdá sa, že to platí aj o opiciach, ktoré sa pustili do šialenej pomsty a jeden incident odplácajú nekonečnými a dokonca stupňujúcimi sa útokmi.

21.12.2021 07:00
debata (2)

Po tom, ako niekoľko psov v meste Beed v indickom štáte Maháráštr údajne zabilo jedno opičie mláďa, spustila sa lavína odvetných opičích útokov na psy. Keďže dospelé psy by boli pre opice priveľkými súpermi, zamerali sa na šteniatka, píše News18.

Hneď ako tlupa opíc zbadá šteňa, uchmatne ho a rodina, ani majitelia ho viac neuvidia živé. Za posledný mesiac opice údajne zabili okolo 250 psích mláďat a to úplne podlo a chladnokrvne premyslene – zhadzovali ich z výšky zo striech.

New York, Manhattan, Chrysler building, panoráma, mesto, mrakodrapy Čítajte viac New York, Londýn, Sydney... Deväť miest, ktoré sa do roku 2050 stratia pod vodu

V neďalekej dedine Lavool, ktorá má asi 5000 obyvateľov, nezostalo už ani jediné psie mláďa. Obyvatelia tejto dediny kontaktovali úradníkov, aby pochytali opice v okolí. Tým sa však nepodarilo chytiť ani jediného z besniacich predátorov.

Preto sa celú záležitosť rozhodli vziať do vlastných rúk dedinčania a ostro zakročiť proti agresívnym opiciam. Neskončilo sa to však dobre a niektorí muži sa zranili, keď spadli zo striech pri záchrane šteniatok. Zvieratá navyše zaútočili aj na obyvateľov Lavoolu.

Ale opice sa nezastavili a začali nakoniec napádať aj malé deti, ktoré šli do školy. Toto už naozaj vyvolalo medzi dedinčanmi paniku a nikto nateraz nevie, ako a kedy sa tento boj skončí…

Sarónske ostrovy, Grécko, more, Čítajte viac Osem slávnych miest prekvapuje: Zakázali autá, všetci chodia pešo potápač, potápanie, Libanon, plutby, skafander, Čítajte viac Otvorili najhlbší bazén sveta a potopené mesto. Po vynorení nesmiete na mrakodrap!

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #India #opice #šteniatka