10 najkrajších pilotiek: S ktorou by ste chceli letieť najbližšie?

Ženy na palubách lietadiel väčšinou pracujú ako letušky, no niektoré si vybrali aj kariéru mechaničiek, či pilotiek. Pasažieri to väčšinou zistia až počas kapitánskeho príhovoru, no stále netušia, ako ich pilotka vyzerá.

13.11.2023 06:00
debata (5)

To prezrádzajú niektoré profily na sociálnych sieťach, kde sa pilotky delia so svojimi fanúšikmi o jedinečné zážitky zo vzduchu, ale aj bežné pracovné dni, ktoré sú pre bežných ľudí mimoriadne zaujímavé.

Na internete si fanúšikovia všímajú okrem ich zaujímavých príbehov aj ďalšie faktory, a tak vznikol tento zoznam najkrajších pilotiek.

Malin Osyban Rydqvist

Švédka je pilotkou Boeingu 737 a sociálne siete napĺňa svojimi dobrodružstvami a neustále zdieľa fotografie z krásnych miest, ktoré aj vďaka svojej profesii navštívila. Je veľkou fanúšičkou jogy, ktorú predvádza na rôznych miestach sveta. Rada zverejňuje selfie vždy, keď je v kokpite.

Maria Fagerstrom

Ďalšia Švédka v kokpite Boeingu 737. Žije a pracuje v Španielsku a píše o sebe, že je nadšenec sebarozvoja, vegánka a dokonca technička na čiastočný úväzok! Na Instagrame je sleduje 757 000 ľudí,

lietadlo, letisko, lietanie, pristávacia dráha, Čítajte viac České lietadlo havarovalo, keď sa na palube zjavila prepašovaná obluda. Pád prežila, mačetu nie

Maria Pettersson

Jej profil na Instagrame je dokonalým spojením cestovania a módy. Krásna pilotka lieta z Londýna a medzi jej vyše 600-tisíc fanúšikmi je aj Eros Ramazzotti.

Michelle Gooris

Dánsku pilotku Boeingu 737, ktorá žije v Amsterdame, sleduje na Instagrame vyše 330-tisíc fanúšikov. Svoju vášeň pre lietanie pretavila aj do elektronickej knihy „Staň sa pilotom lietadla“, v ktorej radí aj ďalším, ako si splniť svoj sen.

Patricia Ramanauskas

Sympatická Brazílčanka lieta od svojich 17 rokov, ako 19-ročná získala licenciu na prácu v komerčnom letectve. Je pilotkou Azulu, no okrem obyčajného pilotovania sa venuje aj akrobatickému lietaniu.

Olivia

Dvadsaťštyriročná pilotka A320 lieta z londýnskeho letiska Heathrow a zdieľa momentky zo života v kokpite.

Miranda S. Valezzi

Len 23 rokov má táto milá Mexičanka, ktorá lieta ako obchodná pilotka.

lietadlo, pilot, kokpit, letecká preprava, inštruktor, navigačné prístroje Čítajte viac Pilot úmyselne havaroval s lietadlom, chcel byť hviezdou YouTubu, hrozí mu 20 rokov basy

Laxmi Joshi

Laxmi sleduje na Instagrame až 1,2 milióna fanúšikov. Že bude pilotkou sa rozhodla už ako 8-ročná a odvtedy na svojom sne tvrdo pracovala. Dnes lieta na A320 aj B777. Preslávila sa aj ako záchrankyňa Indov, ktorí počas pandémie uviazli v zahraničí.

Martha Giannakoulakou

Som grécko-kubánsky kokteil, napísala si na Instagram krásna pilotka, ktorá lieta z čarovného Alicante.

Ana Paula Cespedes

Paraguajčanka miluje smiech, kávu, no najmä lietanie.

Nemecko Lufthansa lietadlo Čítajte viac Pilotovi nepovolili pristátie, tak na oblohu nakreslil 24-kilometrový falus (foto) lietadlo, letisko Čítajte viac Meškali a ich bábätko nemalo letenku: Rodičia opustili syna na check-ine a bežali do lietadla lietadlo, lietanie, cestovanie, runway, pristávacia dráha, rolovacia dráha, dovolenka Čítajte viac Blesky, spiaci piloti, havárie? Odpovede na všetko, čo ste chceli vedieť o lietaní

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #pilotka